Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، فهرست  تیم ملی فوتبال ایران، شب گذشته پس از پایان بازی‌های لیگ برتر اعلام شد و دراگان اسکوچیچ سرمربی تیم ملی ۲۶ بازیکن را به اردو فراخواند.

البته از این ۲۶ بازیکن، سه بازیکن خط خواهند خورد و تیم ملی با ۲۳ بازیکن به منامه سفر خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این فهرست جای خالی علی کریمی و امید نورافکن هم به چشم می‌خورد که به دلیل مصدومیت این مسابقات را از دست دادند.

در فهرست تیم ملی نکته عجیب و غیرقابل پیش بینی‌ای به چشم نمی‌خورد و سعی می‌کنیم این فهرست را بررسی کنیم.  

سرمربی کروات تیم ملی چهار دروازه بان را به اردو فراخواند که قطعا یکی از آن‌ها در فهرست نهایی خط خواهد خورد. امیر عابدزاده، علیرضا بیرانوند، پیام نیازمند و محمدرضا اخباری دروازه بانانی هستند که به اردو فراخوانده شدند و اگر مشکل غیرقابل پیش بینی از رخ ندهد، یکی از بین نیازمند و اخباری به بحرین خواهد رفت. احتمالا شانس نیازمند بیشتر از اخباری برای بودن در فهرست نهایی خواهد بود.  

امیر عابدزاده روز‌های خوبی را در پرتغال و تیم ماریتیمو می‌گذراند و توانسته فصلی تقریبا موفق در این تیم داشته باشد. بیرانوند دروازه بان سابق پرسپولیس پس از رفتن به بلژیک، نتوانست در تیم آنتروپ بدرخشد و در معدود بازی‌هایی که به میدان رفت، اما عملکرد خوبی نداشت. حال باید ببینیم اسکوچیچ ریسک تغییر دروازه بان نخست تیم ملی را با توجه به عملکرد ۲ دروازه بان اصلیش در باشگاه هایشان را خواهد کرد و عابدزاده در بحرین فیکس می‌شود و یا همچنان بیرو شماره یک تیم ملی خواد بود.   از بین نیازمند و اخباری هر کدام هم در فهرست نهایی قرار بگیرند، دروازه بان سوم یوز‌ها  در بازی‌های سرنوشت ساز مقدماتی جام جهانی خواهند بود.

شجاع خلیل زاده، محمد حسین کنعانی زادگان، مرتضی پورعلی گنجی و مجید حسینی چهار مدافع وسطی هستند که به اردو فراخوانده شدند.  ۳ بازیکن از این بازیکنان لژیونر هستند و فقط کنعانی زادگان است که در لیگ داخلی و باشگاه پرسپولیس عضویت دارد.

 ۴ بازیکنی که با نگاه به اسامیشان نمی‌توانیم خیالمان را از قلب دفاع تیم ملی راحت کنیم. اگرچه پورعلی گنجی و مجید حسینی سابقه زیادی در تیم ملی دارند و جام جهانی را تجربه کرده اند و شجاع خلیل زاده و کنعانی زادگان مدت زیادی در پرسپولیس کنار هم بودند و با یکدیگر هماهنگ هستند، اما نمی‌شود به هیچ کدامشان گفت یک مدافع وسط مطمئن. شجاع فصل خوبی را در قطر نگذراند و پس از خروج از پرسپولیس مانند بیرانوند دچار افت شد. احتمالا هر دوی آن‌ها دلتنگ روز‌هایی هستند که پیراهن سرخ پرسپولیس را به تن می‌کردند.   کنعانی اگرچه فصل خوبی را در پرسپولیس سپری کرده، اما این فصل خوب در کنار سید جلال حسینی مدافع با تجربه سرخ‌ها که احتمالا هنوز هم در آستانه ۴۰ سالگی بهترین مدافع فوتبال ایران محسوب می‌شود، رقم خورد. اگر می‌شد سید جلال برای این چند مسابقه به تیم ملی برگردد، کمی خیالمان از قلب دفاع تیم ملی راحت می‌شد. سید مجید حسینی و مرتضی پورعلی گنجی هم که در لیگ‌های ترکیه و چین بازی می‌کنند، مدافعان خوبی هستند، اما نه کسانی که دلمان را قرص کنند.

اما نقطه ضعف اصلی تیم ملی پست دفاع راست است. جایی که فقط صادق محرمی و دانیال اسماعیلی فر به تیم ملی دعوت شدند. رامین رضائیان بازیکنی که این فصل هم برای الدحیل بازی کرد و هم تیم السیلیه و در هر دو تیم ارایه گر بازی‌های خوبی بود و روی ضربات ایستگاهی هم گل‌های زیبایی را به ثمر رساند از زمانی که اسکوچیچ در راس کادر فنی تیم ملی قرار گرفته به اردوی تیم ملی دعوت نشد و این بار هم این اتقاق نیفتاد تا اسکوچیچ نشان دهد اصلا اعتقادی به رامین ندارد. وریا غفوری کاپیتان استقلال هم در لیست دراگان قرار نگرفت تا ابهامات برای این پست بیشتر شود.

حال تیم ملی باید در این پست فقط به صادق محرمی‌ای دل خوش کند که به دلیل مصدومیت ۴ ماه دور از میادین بود و پریشب پس از ۴ ماه، ۶۰ دقیقه برای دیناموزاگرب به میدان رفت. میزان آمادگی محرمی با توجه به مصدومیت طولانی زیر سوال است و البته در این پست دانیال اسماعیلی فر مدافع راست سپاهان هم حضور دارد. مدافع ۲۸ ساله‌ای که در تیم ملی کم سابقه محسوب می‌شود و در این بازی‌های مهم نمی‌توان حساب زیادی روی او باز کرد.

دیگر بازیکن این پست جعفر سلمانی بازیکن تیم پورتیموننزه پرتغال که در صنعت نفت زیر نظر دراگان اسکوچیچ کار کرده بود است. البته پست این بازیکن هافبک چپ است اما اسکوچیچ در اردوهای قبلی از او به عنوان دفاع راست بهره برد. سلمانی که در ۱۰ هفته آخر لیگ پرتغال، فقط در سه بازی به میدان رفته بود و تعداد دقایق حضور او در زمین به ۹۰ دقیقه هم نمی‌رسید، دوباره به تیم ملی دعوت شده است تا اسکوچیچ برای دومین بار متوالی، طرفداران تیمش را سورپرایز کرده باشد. البته احتمالا یکی دیگر در از خط خورده های تیم ملی در فهرست نهایی این بازیکن خواهد بود.

میلاد محمدی و احسان حاج صفی هم ۲ مدافع چپ تیم ملی هستند که البته وحید امیری هم در بازی‌های اخیر پرسپولیس در این پست بازی‌های خوبی به نمایش گذاشته است. البته حاج صفی در پست هافبک دفاعی هم بازی می‌کند و باید دید اسکوچیچ چه کسی را به عنوان مدافع چپ تیم ملی فیکس خواهد کرد.

میلاد محمدی در تیم خنت بلژیک مهره‌ای فیکس و غیرقابل جانشین نیست و کم و بیش به بازی گرفته می‌شود. نمی‌توان گفت او فصل خوبی را در بلژیک گذرانده است. حاج صفی کاپیتان پرحاشیه تیم ملی هم ممکن است با توجه به نبود علی کریمی به دلیل مصدومیت، در پست میانی به کار گرفته شود و احتمالا محمدی فیکس تیم ملی در دفاع چپ خواهد بود.

احمد نوراللهی، سعید عزت اللهی و کمال کامیابی نیا هم بازیکنان دعوت شده به تیم ملی در پست هافبک وسط هستند. بازیکنانی که نمی‌توان خیلی از آن‌ها انتظار خلاقیت را داشت و باید این مهم را به وینگر‌های تیم ملی بسپاریم. قطعا اگر علی کریمی هافبک توانمند تیم الدوحیل قطر مصدوم نمی شد و او را در تیم ملی داشتیم، میزان خلاقیت در این پست برای تیم ملی خیلی بالاتر می رفت.

خط آتش تیم ملی، بهترین نقطه تیم ما در حال حاضر محسوب می‌شود. جایی که پر است از وینگر‌ها و مهاجمان نوک آماده‌ای که اسکوچیچ را دچار یک دردسر شیرین برای انتخاب نفرات اصلی تیم ملی می‌کند.

وحید امیری، علی قلی زاده، سامان قدوس، علیرضا جهانبخش، مهدی ترابی، سردار آزمون، مهدی طارمی، کریم انصاری فرد و مهدی قایدی همگی بازیکنان پست جلوی تیم ملی هستند. هنوز مشخص نیست اسکوچیچ با چه سیستمی در مسابقات شرکت می‌کند تا بتوان نحوه چینش این بازیکنان را در زمین حدس زد، اما با توجه به درخشش فوق العاده طارمی در تیم پورتو در این فصل، بدون شک او را به مرد نخست تیم ملی در نوک حمله تبدیل می‌کند. مهاجم بوشهری تیم ملی، امید اصلی ما برای سربلند شدن در جهنم بحرین است.   سردار آزمون هم این فصل در تیم زنیت درخشید و بهترین بازیکن لیگ برتر روسیه لقب گرفت. اگر اسکو بخواهد از ۲ مهاجم نوک در بازی‌ها استفاده کند، زوج طارمی و آزمون می‌تواند یکی از مخوف‌ترین زوج‌های حمله آسیا را تشکیل دهد. در پشت این ۲ بازیکن و در پست وینگر، مهدی قائدی و مهدی ترابی فصل خوبی را در تیم‌های استقلال و پرسپولیس سپری کردند و می‌توانند کمک حال دراگان در این بازی‌ها باشند. این ۲ بازیکن با تکنیک اگر در ترکیب اصلی قرار بگیرند می‌توانند در کنار طارمی و آزمون، موقعیت‌های گلزنی بی شماری برای تیم ملی و این ۲ مهاجم نوک به دست آورند. البته اگر اسکو بتواند در این فرصت کم همه آن‌ها را با هم هماهنگ کند.

۲ تا از نقاط مبهم تیم ملی، علیرضا جهانبخش و سامان قدوس هستند. جهانبخش در تیم براتون اصلا فصل خوبی را نداشت و نتوانست در لیگ برتر انگلیس درخشش لیگ هلند را تکرار کند. البته با توجه به تجربه و کیفیتی که دارد، به تیم ملی دعوت شد و باید دید در ترکیب اصلی هم جای دارد یا نه. سامان قدوس هم در تیم برنتفورد که در چمپیون شیپ انگلیس (لیگ دسته دوم انگلیس) حضور داردف این فصل را بازی کرد و معمولا هم به عنوان بازیکن تعویضی به میدان می‌آمد و جایی در ترکیب اصلی تیمش نداشت. برنتفوردی که فصل را در رتبه سوم به پایان رساند و حال باید برای صعود به لیگ برتر انگلیس، از مرحله مرگبار پلی اف عبور کند.

علی قلی زاده مهاجم تیم شارلوای بلژیک برخلاف کاوه رضایی دیگر بازیکن ایرانی این تیم، به تیم ملی دعوت شد. بازیکن با تکنیکی که او هم می‌تواند در مواقع حساس گره گشا باشد و تیم ملی را نجات دهد. وحید امیری اگر در پست دفاع چپ قرار نگیرد، در پست وینگر احتمالا یکی از بازیکنان ذخیره ما خواهد بود. با توجه به چند پسته بودن وحید و کیفیتش ثابتش در همه پست ها، می‌تواند او هم عصای دست اسکوچیچ باشد. البته اگر در فهرست نهایی قرار بگیرد.

در نهایت می‌توان گفت تیمی که به بحرین سفر خواهد کرد و برای حضور در جام جهانی می‌جنگد، در درون دروازه خوب، در خط دفاع نه چندان مطمئن، در خط هافبک معمولی و فاقد خلاقیت لازم و در خط حمله فوق العاده خواهد بود. تیمی که امیدواریم ما را از حضور در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر محروم نکند.

بیشتر بخوانید

اسامی بازیکنان تیم ملی فوتبال اعلام شد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تیم ملی فوتبال ایران جام جهانی 2022 قطر تیم ملی دعوت شد فهرست نهایی فصل خوبی دروازه بان تیم ملی تیم ملی جام جهانی لیگ برتر بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۰۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوتبالیست قرمزپوش لیگ برتری در ۷ سال فقط یک‌دقیقه بازی کرده!

طبیعی است که فساد در فوتبال بیش از هر فدراسیون دیگری رخنه کرده باشد، چراکه در آن پول زیادی وارد می‌شود و تعداد صفر قراردادهای منعقدشده در فوتبال تفاوت اساسی به رشته‌های ورزشی دیگر دارد. هر وقت رسانه، کارشناس یا افشاگری در فوتبال از فساد دم زده، مدیران فدراسیون‌ فوتبال در مقام دفاع، خواهان شواهد و مدارک شده‌اند و برای کشف آن هیچ زحمتی به خود راه نداده‌اند.

کمیته های قضایی متعدد فوتبال از انضباطی گرفته تا کمیته اخلاق، به خصوص همین کمیته اخلاق، بدون ذکر نام و حتی گاهی اوقات بدون اعلام حکم صادره، به صورت پنهانی و در خفا برخی را محروم و گروهی را تبرئه می‌کنند.

 

بیشتر آنهایی که بدون اطلاع‌رسانی محروم می‌شوند هم با اعتراض به کمیته استیناف، حکم رد یا عفو می‌گیرند و در نهایت آب از آب تکان نمی‌خورد.

 

به طور مثال؛ در یک مورد عجیب بازیکنی در باشگاه دولتی فولاد خوزستان؛ هفت فصل است که در لیست حضور دارد اما فقط ۱۶ دقیقه بازی رسمی کرده که از همین مقدار ناچیز هم تنها یک دقیقه در لیگ برتر بوده است!!

برخی سایت‌ها با انتشار این مطلب پرسیده‌اند؛ راز بقای این بازیکن ۳۱ساله و گمنام در فوتبال چیست؟ پاسخ البته روشن است...

آیا اگر این تیم، خصوصی بود، مدیرعامل آن جرات داشت یک بازیکن آماتور فوتبال را بدون صلاحیت و کاربرد، هفت سال نگه دارد و قراردادش را تمدید نماید؟! این نا بازیکن ، فامیل و وابسته چه مقام و منصبی است که کسی جرات ندارد کنارش بگذارد؟ این چه ورزشکاری است که طی اینهمه سال نتوانسته حداقل کمی سطح فنی‌اش را در تمرینات بالا بکشد و برای دقایقی هم که شده، به زمین برود تا چنین آبروریزی رخ نداد!

چنین ورزشکار کم‌استعدادی، چگونه جای استعدادهای ناب فوتبال جنوب را اشغال کرده و تا کی می‌خواهد یک سهمیه بزرگسال را بسوزاند؟

پشت او کیست که هر مربی و مدیرعاملی می‌آید نمی‌تواند تکانش بدهد و همه مجبورند تحملش کنند؟ سعید آذری و گرشاسبی با آنهمه ادعا چگونه او را عضو تیم کردند و مربی در سطح نکونام چرا عذر او را نخواست؟ او کیست که با تغییر دولت ها و مدیران استانی و کشوری هم، محکم سرجایش هست و در واقع بقایش به مقامات سیاسی هم وابسته نیست؟ او تا حالا چقدر پول بابت قراردادهایش از این تیم متصل به بودجه دولتی گرفته است؟ 

بگذارید اسمش را بدون تعارف بگوییم؛ نام او ابراهیم سلجوقی است و از سال 1395 و در دوره مربیگری سیروس پورموسوی مربی کنونی استقلال خوزستان، به فولاد پیوست.

بازیکنی ۳۰ ساله که هفت فصل متوالی در لیست باشگاه خوزستانی بوده، اما آمار بازی بسیار بسیار کمی دارد و نگه‌داشتن او اصلا طبیعی نیست. جرات می‌خواهد که چنین مورد واضحی را جلوی چشم انبوه رسانه‌ها مرتکب شوند و فکر کنند کسی نمی‌بیند.

در سایت باشگاه فولاد خوزستان، آمار بازی این بازیکن ۱۶ دقیقه عنوان شده و در لیگ برتر فصل 1400-1399 یک دقیقه و در جام حذفی فصل 01-1400 به مدت ۱۵ دقیقه برای این بازیکن آمار بازی به ثبت رسیده است. او دو سال است بازی رسمی نکرده اما هنوز هست!

در حالی که سایت باشگاه فولاد پست این بازیکن را مهاجم عنوان کرده، ولی وی در یکی از مصاحبه‌هایش پست خود را مدافع اعلام کرده است. جالب است که مصاحبه هم کرده و چنین اعتماد به نفسی هم داشته!

این موارد در حالی رخ می‌دهد که در فصول گذشته بارها دیده شده که بازیکنان بزرگ فولاد به دلیل پُر بودن لیست و جایگزینی بازیکنان جدید با قلم قرمز مربیان این تیم روبه‌رو شدند، اما در مورد سلجوقی اوضاع متفاوت است.

باید گفت مشکل امروز فوتبال ایران همین جزئیات و ناعدالتی در سطوح باشگاهی و آکادمی ها است که فساد در آن فراگیر شده و هر فردی با پول و رابطه می‌تواند فرزند خود را به درجات بالاتر برساند و او را آنجا حفظ کند، بدون آنکه حق او باشد. 

عمر حرفه‌ای در رشته فوتبال همین یک دهه است و بازیکنی نظیر سلجوقی، که معلوم نیست در تمرینات حاضر می‌شده یا خیر؟ حالا به سال‌های پایانی گشت و گذار خود در فوتبال نزدیک شده و اگر رضایت بدهد، نوبت به بقیه سفارشی‌ها برسد.

دیگر خبرها

  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!
  • عبدالکریم حسن در فهرست 19 نفره بهترین مدافعان چپ تاریخ پرسپولیس
  • حمله مرگبار در اکوادور چند روز پس از رفراندوم سرکوب تبهکاران
  • بررسی دیدار پایانی فوتسال جام ملت های آسیا در مجله فوتبال
  • مثل لوئیز انریکه در فوتبال ایران داریم!
  • حمله مرگبار سگ ولگرد به پسر بچه ۱۲ساله در کرج
  • زمانی: گلی که زدم تقدیم به کُردهای ایران
  • بررسی بازی‌های جام حذفی فوتبال
  • حمله شدید بازیکن ژاپنی به داور بازی سوسیداد - رئال مادرید
  • فوتبالیست قرمزپوش لیگ برتری در ۷ سال فقط یک‌دقیقه بازی کرده!